Media

BALR. krijgt concurrentie van Rodney Sneijder’s 10official

Iedereen kent BALR. inmiddels wel, maar ben je ook bekend met 10official? Het zou zo maar eens kunnen van niet. Dit nog hele jonge kledingmerk is opgericht door Rodney Sneijder, voormalig speler van Ajax, FC Utrecht en RKC Waalwijk. Het merk noemt zichzelf the new urban brand en is geïnspireerd door het fameuze rugnummer 10. De kledinglijn bestaat voornamelijk uit T-shirts, jassen, broeken, vesten en caps. Niet alleen de mannen kunnen 10official dragen, ook dames en zelfs kinderen kunnen terecht in de webshop van het merk.

De kleding wordt inmiddels door verschillende profvoetballers gedragen. Broer Wesley maakt natuurlijk graag reclame op de social media, maar ook Lukas Podolski, Albert Rusnak, Hachim Mastour en Soufiane Touzani zijn gespot met de kleding van Rodney Sneijder. Denk jij dat 10official de concurrentie met BALR. aankan? De prijzen van 10official liggen in ieder geval een stuk lager dan die van BALR. T-shirts kosten ergens tussen de €40 en €50, sweats zo’n €80 en jacks hebben een prijskaartje variërend van €90 tot €130.

Bron: Neveroffside


Exclusieve korting VoetbalPrimeur-lezers bij 10official!

Nummer 10 wordt op het veld door veel topvoetballers gedragen. Dankzij '10official' kan jij dat nu ook in het dagelijks leven gaan doen. Schaar je achter een speler als Wesley Sneijder, al jaren een échte 10.
10official is een urban kledinglijn, opgericht door voetballers. Dóór de echte nummers 10 dus. Voor elke doelgroep is er een sportief en stoer aanbod. Heren, dames, maar ook voor de kids. Van shirts en sweaters tot headwear en jackets. En – niet onbelangrijk – voor betaalbare prijzen. Met 10official loop je er niet alleen sportief, maar ook urban en trendy bij.
Opgelet! Speciaal voor jullie, lezers van VoetbalPrimeur, is er in samenwerking met 10official een actie gelanceerd. Krijg 10 procent korting op het gehele assortiment van 10official. Vul bij het afrekenen in de webshop de hashtag #VP10 in als couponcode en de korting wordt geactiveerd!

Bron: Voetbalprimeur